Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Roman

Case De Vanzare Roman

Gasesti rapid si usor vanzari case vile 2 anunturi pentru case de vanzare in roman actualizate in timp real.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Scade pretul anuntului tau favorit; 40.000 eur casa in horia cu 1000 mp teren. Agentia imobiliara acasa octombrie 6, 2020 roman, tip imobil, tip oferta citește mai mult vanzare apartament, roman de vanzare apartament cu 3 camere, zona hotel, ultralux, dotat cu balcon, centrala termica, tamplarie termopan, gresie , faianta, izolatie, instalatie sanitara si electrica noi.

Anunturi Case De Vanzare Roman Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/roman/
Colaboram cu agentii imobiliare din roman, dezvoltatori sau persoane fizice care decid sa isi vanda pe cont propriu casele, astfel incat la tine sa ajunga cele mai noi anunturi, dar. Distribuie anunțul adaugă la favorite. Proprietatea va pune la dispozitie 3 camere, bucatarie, baie, hol , spatiu de.

Agentia imobiliara acasa octombrie 6, 2020 roman, tip imobil, tip oferta citește mai mult vanzare apartament, roman de vanzare apartament cu 3 camere, zona hotel, ultralux, dotat cu balcon, centrala termica, tamplarie termopan, gresie , faianta, izolatie, instalatie sanitara si electrica noi.

3 camere • 65 m² • etajul 4 • 1980 • semidecomandat. Imobiliare » case de vanzare. Suprafata totala este de :

3 camere • 75 m² • 1960 roman, nt, est. 6 camere, bucatarie, baie, bucatarie de vara cu cuptor pe vatra, curte mare, apa curenta, canalizare, fantana, sura cu grajduri, gradina, curent trifazic. Schimb 3 garsoniere si 1 apartament cu casa in roman.

Casa De Vanzare 140 Mp Roman Jud Neamt Dellarte Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.dellarte-imobiliare.ro/anunt/casa-de-vanzare-140-mp-roman-jud-neamt/
Casa de vanzare in roman neamt 410 mp din care 149 mp constructie apa,gaz,curent canalizare si un beci foarte spatios. Imobiliare » case de vanzare. Roman neamt azi 16:09 144 m 2.

Descopera 70 case de vanzare cu cel putin 1 in camera de la roman neamt comuna.

Vand casa si teren aferent in satul luțca (6km de roman), comuna sagna , judetul neamț. Case 🏡 și apartamente de vânzare & de închiriat 🏢, cazare, garsoniere, terenuri. Casa de vanzare in roman neamt 410 mp din care 149 mp constructie apa,gaz,curent canalizare si un beci foarte spatios.

Ofer spre vanzare casa noua, (an constructie 2009) in regim p+e,cu o suprafata utila construita de 140 mp, si 600 mp.teren, compusa din : Case/vile de vanzare in roman, judetul neamt, pe imobiliare.ro. Bucatarie renovata +acoperis schimbat +terasa în 2019.

Casa De Vanzare In Ghirisu Roman Id 2237 Axa Imobiliare Cluj Napoca
vizitati articolul complet aici : https://www.axaimobiliarecluj.ro/vanzare-casa-ghirisu-roman-id-2237.html
Agentia imobiliara acasa octombrie 6, 2020 roman, tip imobil, tip oferta citește mai mult vanzare apartament, roman de vanzare apartament cu 3 camere, zona hotel, ultralux, dotat cu balcon, centrala termica, tamplarie termopan, gresie , faianta, izolatie, instalatie sanitara si electrica noi. Persoană fizică garsoniere de vânzare din roman anunț direct de la vânzător vanzare garsoniere roman lista tuturor garsonierelor de vânzare roman imobiliare. Descopera 35489 case de vanzare cu cel putin 1 in camera, de la toata romania.

Incalzirea se face prin pardoseala la ambele etaje.

Imobiliare » case de vanzare. Casa se afla pe strada teilor nr 3, la intrarea in sat. Vand casa 4 camere+anexe,teren 430 mp, str.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Roman"