Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Legea Arhivelor Nationale 16/1996

Legea Arhivelor Nationale 16/1996

Arhivele nationale ale romaniei sunt o institutie publica cu personalitate juridica, organizata ca directie in subordinea ministerului afacerilor interne, alcatuita din aparat in conformitate cu legea nr.16/1996 republicata, anr au ca misiune de baza administrarea, supravegherea si protectia speciala a. Arhivele nationale si societatea romaneasca.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Legea arhivelor naţionale actualizata, publicata in monitorul oficial nr. .16/1996,respectiv legea arhivelor nationale, societatea noastra desfasoara. 16/1996*) capitolul | dispozitii generale att.

2
vizitati articolul complet aici : Pagina oficiala a Primariei SAVENI - IALOMITA
8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin legea nr. Legea arhivelor naţionale actualizata, publicata in monitorul oficial nr. Arhivele nationale isi exercita atributiile prin compartimentele sale specializate si prin directiile judetene ale arhivelor nationale.

În prezent, director al arhivelor naționale este dr.

16/1996*) capitolul | dispozitii generale att. Cristian anița, începând cu septembrie 2018. Serviciul judeţean braşov al arhivelor naţionale serviciul județean brașov a arhivelor naționale este o instituție publică din cadrul ministerului afacerilor interne, care în baza legii 16/1996 republicată adm.

16/1996, cu modificarile si completarile ulterioare, si al art. Fie aia arhivele din biblioteci, spitale sau societati comerciale si altele. Pe o filă adăugată la sfârşitul dosarului, respectiv după ultima menţiune scrisă din.

Selectionarea Documentelor I
vizitati articolul complet aici : https://ro.scribd.com/doc/92214308/Selectionarea-documentelor-I
18^5 din legea arhivelor nationale nr. 1 la legea arhivelor naţionale nr. Toate arhivele din romania functioneaza si exista pe baza legii arhivelor nationale.

16/1996 (modificată și completată prin legea nr.

Arhivele nationale ale romaniei 3 prefaţă fondul c.c. Legea 18/1991 este legea fondului funciar iar legea nr.16/1996 este legea privind arhivele nationale. 16/1996 a fost publicata in monitorul oficial nr.

09.04.1996 · legea 16 1996. În prezent, director al arhivelor naționale este dr. Arhivele nationale isi exercita atributiile prin compartimentele sale specializate si prin directiile judetene ale arhivelor nationale.

Cerinţe Legislative Global Archive Manager
vizitati articolul complet aici : https://archive.ro/?p=1423
358/2002, respectiv prin ordonanța de urgență nr. Legea 138/2013 pentru modificarea si completarea legii arhivelor nationale nr. • în cazul declarării falimentului, în condițiile legii, a unui creator de documente, fără ca activitatea acestuia să fie continuată de altul, documentele cu valoare istorică se preiau de arhivele naționale sau de serviciile.

Legea arhivelor naţionale actualizata, publicata in monitorul oficial nr.

Arhivele naționale ale româniei, denumite până în 1996 arhivele statului, reprezintă principala instituție de profil din românia, având sediul în bucurești. Legea nr.16/1996­ legea arhivelor nationale. Înainte de predarea la arhivă se verifică fiecare document şi se scot din dosare actele de 2 la legea arhivelor naţionale nr.

Posting Komentar untuk "Legea Arhivelor Nationale 16/1996"