Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Apartamente Ploiesti 3 Camere

Apartamente Ploiesti 3 Camere

Apartamentul este situat la etajul 1 al unei case cu regim inaltime p. Agentia imobiliara allimob va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere in ploiesti, zona 9 mai.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Vand apartament 3 camere in ploiesti. Apartament 3 camere 78 mp ploiesti. Inchiriere apartament 3 camere decomandat in ploiesti, zona centrala.

Vanzare Apartament 3 Camere Ploiesti Zona Nord Apartament Cu 3 Camere De Vanzare In Ploiesti Judetul Prahova X8gj1002d 59 990 Eur
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-apartamente/ploiesti/nord/apartament-de-vanzare-3-camere-X8GJ1002D
Apartament 3 camere de vanzare, zona baraolt, 47.76 mp. 256 de apartamente de vanzare cu 3 camere in ploiesti. 244 de apartamente de vanzare cu 3 camere in ploiesti.

Proprietar, vand apartament 3 camere et 4/4 in ploiesti pe strada eremia grigorescu, zona profi, baraolt, pod inalt.

Apartament 3 camere/lux zona democratiei/stefan cel mare*mobilat. Eroilor cioceanu apartament 3 camere, 2bai, 3 balcoane, 80mp, etaj 4/7, lift, interfon, internet, tv. Apartamentul este situat la etajul 8 din 9, are 3 camere, 1 baie , este semidecomandat si.

Inchiriez apartament 3 camere in ploiesti. 80 mp, vedere pe spate, si are sufragerie cu balcon inchis, doua dormitoare, bucatarie, doua bai. 485 oferte de apartamente 3 camere de vanzare in ploiesti au fost gasite.

Apartamente De Vanzare Cu 3 Camere In Ploiesti Anunturi Imobiliare Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.imobiliare.ro/vanzare-apartamente/ploiesti?nrcamere=3
Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona podul. Utila este de 55,65 mp compartimentare: 2:42 refinder ploiesti 254 просмотра.

Apartament 3 camere, ploiesti, domnisori.

Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente. Serviciile de design interior pe care le oferim cu ajutorul expertilor nostri in domeniu, arhitecti si designeri cu o experienta de peste 12 ani, va aduce in starea in care va puteti trai visul in fiecare zi. Apartamente 3 camere de vanzare in ploiesti.

Vanzare apartament 3 camere, confort 1a, decomandat, situat in zona centrala, la etajul 1 al unui bloc de locuinte cu structura p + 4e, construit în anul 1970, avand suprafata utila de 95 mp, respectiv suprafata totala 114 mp si este compartimentat astfel: Amenajare apartament cu 3 camere in ploiesti cu mobila de lux din italia. Eroilor cioceanu apartament 3 camere, 2bai, 3 balcoane, 80mp, etaj 4/7, lift, interfon, internet, tv.

Apartament 3 Camere Semidecomandat In Ploiesti Zona Nord Scorusului
vizitati articolul complet aici : https://relaximob.ro/apartament-3-camere-semidecomandat-in-ploiesti-zona-nord-scorusului-I17649.html
Amenajare apartament cu 3 camere in ploiesti cu mobila de lux din italia. Astfel, un apartament de 3 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui bloc de locuințe de 4 etaje din zona podul. Hotel prahova, scoli, gradinite, magazine, farmacii, banci, statii pentru mijloacele de transport.

Vand apartament 3 camere in ploiesti.

256 de apartamente de vanzare cu 3 camere in ploiesti. Gaseste si cumpara apartamentul corespunzator nevoilor tale pe imobiliare.ro, in sectiunea vanzari apartamente. Inchiriere apartament 3 camere decomandat in ploiesti, zona centrala.

Posting Komentar untuk "Apartamente Ploiesti 3 Camere"