Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Vremea In Judetul Vaslui

Vremea In Judetul Vaslui. Alegeţi localitatea care vă interesează din lista de mai jos şi veţi afla răspunsul. 179 la vaslui | 45 la barlad si 4 la husi. Zeci de doze astra zeneca retrase din centrele de vaccinare din judetul vaslui. Informatiile despre vremea in vaslui au fost ultima oara actualizate la 22:07. Norii fac loc soarelui temperatura minima:

Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul vaslui: Vremea in albesti pe 3,7,10 zile județul vaslui comuna deleşti. Nicolae din zăpodeni, mănăstirea grăjdeni, palatul de justiție din vaslui, biserica de lemn din popești, mănăstirea de pe movila lui burcel, biserica de lemn sfântul nicolae din pârvești, alexandru ioan cuza, alexandru vlahuță. Prognoza meteo pentru șișcani din judetul vaslui. 178,953 locuitori rural judetul vaslui:

Moldova Paralizată De Vremea Rea Peste 90 De Localităţi Au Rămas Fără Curent Electric Judeţul Vaslui Cel Mai Afectat Observatornews Ro
Moldova Paralizată De Vremea Rea Peste 90 De Localităţi Au Rămas Fără Curent Electric Judeţul Vaslui Cel Mai Afectat Observatornews Ro Source from : https://observatornews.ro/social/moldova-paralizata-de-vremea-rea-peste-90-de-localitati-au-ramas-fara-curent-electric-judetul-vaslui-cel-mai-afectat-207062.html
Prognoza meteo pe 10 zile vaslui, jud. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Acum 2 săptămâni24 decembrie 2020. Conform anm de la ora 13:00, până miercuri ora 10:00 este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Daca se poate vedea o puzderie de stele, probabil că timpul va rămâne frumos, dacă se văd doar stelele mai strălucitoare, sunt posibile schimbări în vreme.

Norii fac loc soarelui temperatura minima:

Alegeţi localitatea care vă interesează din lista de mai jos şi veţi afla răspunsul. Nicolae din zăpodeni, mănăstirea grăjdeni, palatul de justiție din vaslui, biserica de lemn din popești, mănăstirea de pe movila lui burcel, biserica de lemn sfântul nicolae din pârvești, alexandru ioan cuza, alexandru vlahuță. Prognoza meteo pe 10 zile vaslui, jud. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for vaslui, vaslui, românia. Zeci de doze astra zeneca retrase din centrele de vaccinare din judetul vaslui.

Astăzi e sâmbătă, 27 februarie 2021. Consilierii județeni, întâlnire pe tema investitiilor la spitalul de urgențã vaslui. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. 178,953 locuitori rural judetul vaslui: Vremea în judeţul vaslui românia pentru urmatoarele 10 zile în detalii.

Hotel Vaslui Vaslui Updated 2021 Prices
Hotel Vaslui Vaslui Updated 2021 Prices Source from : https://www.booking.com/hotel/ro/vaslui.html
Prognoza vremii pentru municipiul vaslui din judetul vaslui are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Norii fac loc soarelui temperatura minima: Conform anm de la ora 13:00, până miercuri ora 10:00 este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată. Vaslui, barlad, husi, deleni, tanacu, bogdanesti.

Parțial noros 16°c maxima zilei 40% șanse de precipitații vânt ușor prognoza:

Prognoza meteo pe 15 zile pentru vaslui. Soarele răsare la 06:52 și apune la 17:52. Vaslui, barlad, husi, deleni, tanacu, bogdanesti. Prognoza meteo pe următoarele 10 zile pentru județul vaslui: Azi, sâmbată 23 mai prognoza:

În această zi, bătrânii obișnuiau să prezică vremea în funcție de stelele cerului: 179 la vaslui | 45 la barlad si 4 la husi. See more of institutia prefectului judetul vaslui on facebook. Vremea in vaslui judetul vaslui se actualizeaza in fiecare ora. Conform anm de la ora 13:00, până miercuri ora 10:00 este valabil un cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată.

Judetul Vaslui
Judetul Vaslui Source from : https://www.crav.ro/index.php/turism/92-judetul-vaslui
În grade celsius ° c în grade fahrenheit ° f. 455,550 locuitori urban judetul vaslui: Prognoza vremii pentru municipiul vaslui din judetul vaslui are o precizie de 95% pentru primele 3 zile, pentru zona cu inaltime geopotentiala de 500 hpa. Vaslui, barlad, husi, deleni, tanacu, bogdanesti. Ulterior, vremea se va răci în întreaga ţară şi sunt anunţate cantităţi însemnate de precipitaţii.

Ulterior, vremea se va răci în întreaga ţară şi sunt anunţate cantităţi însemnate de precipitaţii.

În grade celsius ° c în grade fahrenheit ° f. Prognoza meteo pentru șișcani din judetul vaslui. Know what's coming with accuweather's extended daily forecasts for vaslui, vaslui, românia. Soarele răsare la 06:52 și apune la 17:52. Vremea in vaslui judetul vaslui se actualizeaza in fiecare ora.

Posting Komentar untuk "Vremea In Judetul Vaslui"